Hem / Om Företaget
Om Företaget

Om Företaget  |  Öppettider

Besöksadress
Crom Marine AB
Båtsmansvägen 16
181 41 Lidingö
Sverige

Telefonnummer
08-731 67 50

Telefonnummer (Fax)
08-731 67 59

E-post
Kontakta: E-post


Crom Marine tar fram och säljer motordelar av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser passande till Volvo Penta och till YANMAR. Vi har delar passande till över 1000 av Volvo Pentas motormodeller, från de små MD/MB till de stora tungdieselmotorerna, och bygger upp vårt sortiment till Yanmars motorer så väl stora som små.

Klicka dig vidare i listan till vänster tills du hittar din motormodell och där visas alla produkter vi har till din motor. Du beställer dina delar enkelt online och vi expedierar din order senast påföljande arbetsdag.

För er som är i Stockholmsområdet finns även möjligheten att hämta er order direkt vid vårt lager på Lidingö eller att vi budar den ifall ni har ett akut behov. Under rubriken "Om Företaget" ovan finns alla uppgifter.

SEPAR tillverkar vattenavskiljande bränslefilter av högsta kvalitet med en verkningsgrad på över 99%. Vårt breda sortiment av Separfilter och filterinsatser, även till Racor, hittar du under Tillbehör/Bränslesystem.

Vi har även färskvatten kylning från Martec som passar till flera av Volvo Pentas motormodeller. Vårt Martec sortiment hittar du också under Tillbehör här till vänster.

Välkommen till Crom Marine!
Copyright © Business At Internet AB