Hem
Välkommen till vår webshop!

Vi har öppet och levererar beställningar som vanligt. Utlämningsställena i Sverige är öppna och utkörning av företagspaket fungerar ännu, men det är stor risk för leveransförseningar. Att skicka utomlands är allt svårare pga utdragna köer vid gränsövergångar, chaufförer som måste sitta i karantän, stängda gränser, utgångsförbud i vissa städer etc.

Situationen förändras snabbt, varför vi löpande följer utvecklingen för att i möjligaste mån lösa eventuella leveransproblem. Vi hoppas att ni har överseende med det en tid framöver.

Crom Marine arbetar sedan 2007 med att ta fram och sälja motordelar av högsta kvalitet passande Volvo Penta och YANMAR till mycket konkurrenskraftiga priser.

I vårt sortiment har vi delar till över 1000 av Volvo Pentas motormodeller och drev. Från de små, tidiga MD/MB, nyare D-serien vidare upp till de stora tungdieselmotorerna. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya delar till såväl små gamla som stora nyare motorer. Vi presenterar löpande våra nyheter under rubriken "Nya produkter".

Klicka dig fram i listan bredvid tills du hittar din motormodell. Där visas alla delar vi har till din motor. Du kan även söka på originalnummer. Skriv Volvo Penta-nr eller YANMAR-nr i sökrutan uppe till höger och ni får motsvarande Crom-nr i retur som du använder för att söka vidare. Du beställer direkt online och vi expedierar din order senast påföljande arbetsdag.

Det går även att ladda hem vår PDF-katalog här: Katalog 2020!
För att göra katalogen sökbar behöver ni ha ett program för pdf-läsning.

Tyska SEPAR tillverkar vattenavskiljande bränslefilter av högsta kvalitet med en verkningsgrad på över 99%. Vi har ett brett sortiment inkl filterinsatser, där flera av dem även passar till Racor. Du hittar dem under Tillbehör/Bränslesystem.

Vi har ett flertal färskvattenvattenkylningar från MARTEC till såväl Volvo Penta som YANMAR. Du hittar dem under Tillbehör/Kylsystem.

Om du befinner dig i Stockholmsområdet kan du hämta ut din beställning direkt vid vårt lager på Lidingö. Tveka inte om du har frågor eller om du är osäker på vad som passar till din motor utan kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Om Företaget" ovan.

Vi hoppas på en fantastisk båtsäsong för oss alla 2020!

Crom Marine, ersättningsdelar av högsta kvalitet sedan 2007.


Spännrulle
Pris: 795,00 kr
(636,00 kr Exkl. Moms)

Spännrulle
Pris: 925,00 kr
(740,00 kr Exkl. Moms)

Bränslepump
Pris: 890,00 kr
(712,00 kr Exkl. Moms)

Zinkanod
Pris: 199,00 kr
(159,20 kr Exkl. Moms)

Drivrem generator
Pris: 170,00 kr
(136,00 kr Exkl. Moms)

Magnesiumringsats drev
Pris: 558,00 kr
(446,40 kr Exkl. Moms)
   Logga in
Användarnamn:

Lösenord:

 Kom ihåg mig
Logga in
Ny Privatkund
Ny Företagskund
Glömt ditt lösenord?


   Information
Om cookies

   Språk
      
Copyright © Business At Internet AB