Hem
Välkommen till vår webshop!

Vi arbetar sedan 2007 med att ta fram och sälja motordelar av högsta kvalitet passande Volvo Penta och YANMAR till mycket konkurrenskraftiga priser.

I vårt sortiment har vi delar till över 1000 av Volvo Pentas motormodeller och drev. Från de små, tidiga MD/MB, nyare D-serien vidare upp till de stora tungdieselmotorerna. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya delar till såväl små gamla som stora nyare motorer. Vi presenterar löpande våra nyheter under rubriken "Nya produkter".

Klicka dig fram i listan bredvid tills du hittar din motormodell. Där visas alla delar vi har till din motor. Du kan även söka på originalnummer. Skriv Volvo Penta-nr eller YANMAR-nr i sökrutan uppe till höger och ni får motsvarande Crom-nr i retur som du använder för att söka vidare. Du beställer direkt online och vi expedierar din order senast påföljande arbetsdag.

Det går även bra att ladda hem vår PDF-katalog här: Katalog 2018!

Tyska SEPAR tillverkar vattenavskiljande bränslefilter av högsta kvalitet med en verkningsgrad på över 99%. Vi har ett brett sortiment inkl filterinsatser, där flera av dem även passar till Racor. Du hittar dem under Tillbehör/Bränslesystem.

Vi har ett flertal färskvattenvattenkylningar från MARTEC till såväl Volvo Penta som YANMAR. Du hittar dem under Tillbehör/Kylsystem.

Om du befinner dig i Stockholmsområdet kan du hämta ut din beställning direkt vid vårt lager på Lidingö. Tveka inte om du har frågor eller om du är osäker på vad som passar till din motor utan kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Om Företaget" ovan.

Fortsatt trevlig sommar!


Packningssats oljepluggar drev
Pris: 89,00 kr
(71,20 kr Exkl. Moms)

Topplockspackning
Pris: 1 299 kr
(1 039 kr Exkl. Moms)

Insugsventil D4 D6
Pris: 666,00 kr
(532,80 kr Exkl. Moms)

Ventilsäte Avgas
Pris: 255,00 kr
(204,00 kr Exkl. Moms)

Oljetrågspackning
Pris: 991 kr
(793 kr Exkl. Moms)

Cylinderfodersats
Pris: 9 895 kr
(7 916 kr Exkl. Moms)
   Logga in
Användarnamn:

Lösenord:

 Kom ihåg mig
Logga in
Ny Privatkund
Ny Företagskund
Glömt ditt lösenord?


   Information
Om cookies

   Språk
      
Copyright © Business At Internet AB